Peruutusehdot

J & M Launokorpi Oy:n peruutusehdot:

Matkoillamme on voimassa yleiset matkapakettiehdot sekä J & M Launokorpi Oy:n erityisehdot:

Ilmoittautuminen matkalle:

Matkalle on mahdollista ilmoittautua soittamalla, sähköpostitse tai nettisivujen varausjärjestelmän kautta. Mikäli varaus tehdään varausjärjestelmän kautta, tulemme aina vahvistamaan varauksen sähköpostilla, jonka jälkeen varaus on voimassa.

Osoitteesta www.launokorpi.fi löytyy kaikkien myynnissä olevien matkojen ohjelmat. Matkaohjelman loppuosassa on kerrottu eräpäivät, tilinumero ja viitenumero, joiden perusteella asiakas maksaa matkan. Emme lähetä erillisiä laskuja matkoista. Tietyissä matkoissa on myös mahdollista tehdä online-varaus ja -maksu. Tällöin asiakas saa kaiken tarvittavan tiedon sähköpostitse, kuten varausvahvistuksen, maksuvahvistuksen, aikataulun, jne.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tarvittavat tiedon matkavarausta tehdessään. Näitä tietoja ovat mm.

  • nimitieto sellaisena, kun se henkilöllisyystodistuksessa lukee
  • syntymäaika, mikäli kyseessä on laivamatka
  • lähtöpaikkatieto
  • mahdolliset erikoisruokavaliot
     

Mikäli matkaohjelmaan tulee muutoksia tai matka joudutaan vähäisen lähtijämäärän vuoksi peruuttamaan, on J & M Launokorpi Oy velvollinen informoimaan viipymättä tilanteesta. Mikäli matka joudutaan peruuttamaan, on asiakas velvollinen saamaan takaisin matkasta maksaneen summan.

Peruutusehdot:

Matkustaja voi peruuttaa matkan ilman erityistä seuraavasti:

1 päivän matkat kotimaassa:

Matkan voi peruuttaa kuluitta viimeistään 5 vrk ennen matkaa. Alle 5 vrk ennen matkaa tehdyissä peruutuksissa perimme matkasta 100 % hinnan.

2 vrk ja sitä pidemmät matkat:

Mikäli kyseessä on vähintään 2 vrk pituinen matka, matkan voi perua kuluitta 30 vrk ennen matkaa. Mikäli matka peruutetaan 29-14 vrk ennen matkaa, Launokorpi Oy:llä on oikeus pidättää sellaiset kulut, joista ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. hotellit, jne). Jos matka peruutetaan 14-7 vrk ennen matkan alkua, peritään 60 %  matkan hinnasta. Mikäli peruutus tehdään  tätä myöhemmin, asiakkaalta peritään koko matkan hinta.

Konsertti-, teatteri- tai oopperamatkat

Mikäli kyseessä on konsertti-, teatteri- tai oopperamatka, joko yhden päivän tai useamman vuorokauden matkan osana, peruutustapauksissa asiakas maksaa lipun hinnan, mikäli lippu on jo maksettu ja lunastettu sekä muut mahdolliset palvelut, kuten 1 päivän ja 2 vrk tai sitä pidempien matkojen peruutusehdoissa on mainittu.

Matkapaketit, jotka sisältävät lentomatkan:

Mikäli matkapaketti sisältää lentomatkan, peruutusehdot ovat seuraavat:
alle 40 vrk ennen matkaa tehdyistä peruutuksista veloitamme matkan varausmaksun.
39-30 vrk ennen matkaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 40 % matkan hinnasta
29-18 vrk ennen matkaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 70 % matkan hinnasta
alle 18 vrk ennen matkaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % matkan hinnasta

Mikäli matkustaja ei ole peruuttanut matkaansa eikä saavu ilmoitetulle lähtöpaikalle, häneltä peritään koko matkan hinta.

Suosittelemme matkan varausvaiheessa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturva.

Huom! Mikäli matkasta on maksettu etumaksu/varausmaksu ja matka peruutetaan asiakkaan toimesta, otamme joka tapauksessa 50 €/varaus toimistomaksua..