Perheyrityksenä vuodesta 1926

Kalustomme on monipuolista käsittäen autoja aina 11-paikkaisesta 56-paikkaiseen ja ne on varustettu tilausajon tarpeiden mukaan.

Meillä on myös kattavia matkatoimistopalveluita ja voimme räätälöidä matkanne tarpeidenne mukaan. Autamme matkan suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun. Olemme kuluttajaviraston rekisteröimä matkanjärjestäjä ja –välittäjä ja kuulumme Suomen matkatoimistoalan liittoon. Meille on myönnetty Green Start -merkki, joka on vastuullisen matkailutoiminnan kehittämistyökalu.

Perheyrityksemme tärkeänä ajatuksena on asiakkaan kokonaisvaltainen ja laadukas palvelu. Olemme mukana Laatutonnissa, joka on matkailualan yrityksille suunnattu laadunkehittämisohjelma. Pyrimme kehittämään palvelukonseptiamme entistä laadukkaammaksi panostamalla kuljettajien koulutukseen, kaluston kuntoon ja huoltoon sekä säännöllisesti toteutetuin asiakaskyselyin.

Valmismatkatarjontamme on monipuolista ja suunnattu erilaisille matkailijoille. Pidämme huolta Sinusta matkan alusta loppuun. Sesongin mukaan vaihtelevasta matkatarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain ja valtimme matkoilla on asiantunteva palvelu. Jollet ole vielä ollut mukanamme -tule ja tutustu meihin, tehdään yhdessä onnistunut matka!

 

Valmismatkat

 

Laatutonni

Smal Afta

Green Start

Welcome Cyclist